Zanzibar
Red Monkey Lodge,
Een huisje aan het strand en als het vloed wordt kletst de zee tegen de trapjes van ons huisje aan, Erg mooi dus alleen wel even schrikken als het snachts vloed wordt, dan hoor je de zee bijna naar binnen komen.
Het water is ongeveer 26 graden, daar kan je dus uren inliggen en helemaal week worden. Snorkellen dus, alleen jammer dat er zoveel koraal naar de mallemoeren is vanwege slechte voorlichting en robuuste touristen.
We hebben een dhow gehuurd die ons het kanaal in heeft gevaren waat we konden snorkelen, kokosnotenmelk drinken en opzoek nar de turtles en papagaaivissen.
We hebben de auto in de garage achtergelalaten in Arusha, daar wordt het bodywerk gedaan en naar de gearbox gekeken.
Op Zanzibar leven nog endemische dieren zoals de red colobus monkey, ze klimmem over de daken van onze huisjes hier, sierlijke apen met een rode vacht.
Nog een paar dagen volhouden hier. haha, en dat is moeilijk hoor, Zon Zee en Strand. En de palmbomen die naar je wuiven.
Prachtig allemaal. Zonde van die koralen aan de kust, scijnt wereldwijd te gebeuren. Geniet maar van alles. Hebben jullie trouwen Karijn nog ontmoeten? Hier alles goed en langzaamrichting herfst. Hugs. Carl
Het lijkt me fantatisch wat je verteld daar aan de zee, en dat jullie lekker kunnen genieten van al die mooie schoonheid daar. Geniet maar lekker nog van de tijd die jullie daar zitten. Ik hoop gauw weer het volgende van jullie te horen.
Lieve groetjes Yvonne
Het klinkt allemaal heel erg leuk! Ik vertrek begin oktober ook richting Tanzania! Ik ga deelnemen aan een vrijwilligersproject in de buurt van Arusha. En aan de verhalen en foto's te zien is het heel mooi daar!
Veel plezier nog!
Groetjes, Eva
Hoi, hoi,
Ouders van het kinderdagverblijf zijn vorig jaar naar Zanzibar verhuisd. Vader komt daar vandaan. Ze wilden in Zanzibar huisjes op gaan zetten aan het strand en dat daar dan ook werk kwam voor de bevolking, schoonmaken, bouwen enz. enz. Wie weet zien jullie ze daar nog? Zij heet Marloes en ziet er Nederlands uit. Kinderen heten Ziggy en Sophie. Ziggy ziet er wel als zijn vader uit, maar dan met blonde krullen van zijn moeder erg grappig.
Geniet ze, heerlijk als je dit verhaal leest.
Liefs, Nicole
Hoi Sebas en Floor,
Het klinkt allemaal goed, maar ook spannend wat jullie daar beleven.. En erg mooie foto's..
Ik weet niet of je de verrichtingen van Jonge Kracht een beetje bijhoudt, maar het loopt voorlopig nog niet best... we hebben je nodig...maar ja....
Veel plezier nog en geniet ervan met z'n 2-en !
Hee moppies,
Het lijkt mij ook heel lastig vol te houden hoor! Al dat zand wat in je ogen waait, de zee die s nachts zoveel lawaai maakt, hete zon..bah :-) hihi
Dikke zoen!
Dag lieve mensen, Ik mis jullie, zomaar even terwijl ik jullie oto's verhaal lees en weet hoe heerlijk het is denk ik goh er is pas een maand voorbij en ik heb al weer zin om jullie te zien voelen ruiken, des al niet te min geniet heerlijk verder daar aan het strand in Tanzania en maak vooral veel van die mooie foto's liefs koosje
Hoi Floor,
Oh, wat lekker dat je nu op Zanzibar zit! Daar hebben wij ook nog eens naar gekeken als vakantiebestemming. Maak maar mooie foto's, dan kan je ons lekker maken. Geniet van de rust en al het moois daar! Spreek je snel weer,
Doegggggg
Groetjes Gaby
Zucht....
Wat mooi allemaal! Zo te zien/lezen hebben jullie het wel goed daar. Wat een andere wereld! Tis dat ik al een ticket geboekt heb, anders zou ik even jullie kant op komen...
Dikke kus!
jullie staan zeker met 4 benen op de grond van afrika!
Dat de auto gerepareerd moet worden lijkt geen enkele belemmering te zijn. Genoten wordt er toch! Blijf dat vooral doen. Hier hebben net een paar mooie herfst dagen gehad, maar het begint langzaam toch echt grijs en koud te worden. De wereld draait door en er is nog niemand afgevallen!
Dikke zoen!
Zo zo, wat een leven.........heerlijk!!! Ben niet jaloers hoor, ahum.......En wij hier maar hard werken!
Maar goed 7 keer per week een voorstelling spelen die je zelf erg leuk vindt om te spelen is ook weer niet het ergste op de wereld.
Mooie foto's ook!
Geniet van het prachtige continent Afrika en van elkaar!
Liefs!