floorensebastiaan.reismee.nl

Met twee benen op de grond

Verhalen over miscommunicatie met de masai ,kamperen in bush met olifanten om ons heen, ontmoeting met Nederlandse bloementelers,dansers die elk spiertje van hun lichaam kunnen bewegen, ruzie met apen, fietssafari tussen de zebra's, de pracht van de Kilimanjaro. Deze verhalen houden jullie allemaal nog te goed.

We hebben eenauto-ongeluk gehad. Gelukkig niets ernstigs en wehebbenveel geluk gehad.
Sommige wegen zijn erg slecht en hoe langzaam je ook rijdt en hoe voorzichtig je ook bent er kan altijd wat gebeuren. We zijn van de weg geraakt omdat we een fractie van een seconde niets meer zagen door een enorme stofwolkveroorzaakt door een enorme truck voor ons.
Wij hebben gelukkig niets op wat schaafwonden en kneuzingen na. We zijn wel flink geschrokken. Onze auto heeft wel flink veel schade. Maar de Nissan is zo sterk datzelfs na het ongeluk en de auto weer met 4 wielen op de grond stond de wagen gewoon weer startte. You can with a Nissan!

We zijn heel goed opgevangen door 2 Zuid-Afrikanen. Die mannen zijn echt geweldig.
Ze hebben een huis in Tanzania en daar rusten we nu lekker uit.
We komen heerlijk bij.
Een van de dingen die we graag met de reis wilden was ' aarden'. En waar kan je dat beter dan in Afrika. Nou dat is gelukt. We staan helemaal met 2 benen op de grond.

Dikke kus van ons

P.S. We zitten in Marangu op 4000 meter hoogte vlakbij Moshi

Marijt

Eindelijk de tijd gevonden om jullie weblog even door te spitten. Amper weg en nu al zulke avonturen. Woh...
Aarden klinkt heerlijk, zou ik ook wel iets meer willen. Nouja, in de Achterhoek kan dat ook (meer dan) prima, haha.

Veel geluk, plezier, geniet en beleef!
Ik houd jullie in de gaten :-)
Hoi!

Liefs, M.

Diny

heey heey!

Gelukkig is alles goed afgelopen met jullie en de auto. Ik hoop dat jullie nog veel leuke avonturen beleven. Geniet er van!

Diny

annemieke

Dat is even schrikken. Een ongeluk. Gelukkig is 't goed afgelopen. Geniet lekker verder daar op 4000 meter.
Jullie Kilimanjaro-verhalen daar lus ik wel pap van, dus houd ik die te goed. Pas op voor stofwolken, gaten in de weg, overstekend wild enz. Wij hadden hier al bijna een reebok op de auto even voorbij Meijel. Liefs van
norbert en mij. Annemieke

Yvonne Kersten

Gelukkig dat jullie er zo zijn vanaf gekomen en zulke mensen hebben ontmoet, wel spannend allemaal wat je de laatste tijd weer heb meegemaakt. Fijn dat jullie even weer rust nemen en kunnen aarden met beide benen op de grond. Tot gauw weer, dikke kussen vanuit Huissen.

Eva Calicher

Hé Floor,
Dat is schrikken zeg! Gelukkig dat jullie alleen maar wat blauwe plekken hebben. Hopelijk kunnen jullie nog verder met de auto? Ik geniet in ieder geval erg van jullie berichten, en prachtige foto's. Heel wat anders dan Arnhem ;)
liefs, Eva

Gaby Beenhackker

Jeetje Floor, wat een verhaal zeg! Hebben jullie weer! Gelukkig zijn jullie er heelhuids van af gekomen, da's het allerbelangrijkste. Laat je maar lekker verwennen bij die twee Zuid Afrikanen zodat jullie er straks weer vol tegenaan kunnen gaan. Want er is nog zoveel moois onderweg wat op jullie wacht. Ik ben benieuwd naar alle verhalen. Ik kan niet wachten totdat er weer een update komt. Sterkte aan die kant en nog heel veel plezier!

Liefs Gaby