floorensebastiaan.reismee.nl

Nairobi

Een wonder! We zijn zonder problemen het vliegtuig ingekomen. Een mirakel omdat we maar liefst 70!!! kilo bagage bij onshadden...
Tsja wat neem we wel mee en wat niet. Wij hadden erdus wat moeite mee.
Nawat geduld en glimlachjes kon alles toch mee.
Prima aangekomen in Nairobi.
Vanochtend even paniek omdat we onze moneybelts kwijt waren. Nairobi doet haar bijnaam Nairobbery eer aan dachten we. Maar gelukkig het geld lag gewoon ergens onder die twintig tassen van ons.Verder hebben we nog niet heel veel meegemaakt.
Wel prachtige verhalen gehoord vanandere reizigers.
Morgen een spoedcursusje pech onderweg en sleutelen aan een Nissan Patrol. Ik ben er van overtuigd dat we over 4 maandengekwalificeerde monteurs zijn haha.
Waar een wereldreis toch niet allemaalgoed voor is...
Dit is ons nieuwe tijdelijke telefoonnummer: 0025 4 737112646 en via belpiraat kan het nog goedkoper

Lieve groetjes vanuit Kenia

Yvonne Kersten

Nou Sebas en Floor, dat is dus echt sjouwen geweest. Fijn dat alles verder op de schrik na van het geld goed zover verlopen is.

Succes met de spoedcursus sleutelen, dan weten we bij J.K. als je wer terug bent wie we moeten vragen als we pech hebben.

Lieve groetjes Yvonne

Janneke

JAAAA! Het is begonnen!!! Heb al veel aan jullie gedacht... Fijn dat het eerste deel al goed gegaan is.
Heeel veel plezier met z'n tweeën, GENIETEN!!!!
Liefs van Janneke

Nicole, Marco en Nina

Ha, eindelijk doet de computer het weer. Gelukkig maar!!! Ik heb net op mijn gemak alles doorgelezen van jullie. Een goede vlucht gehad en veilig aangekomen. Nu kan het genieten echt gaan beginnen!!! Maak er wat van met z'n tweeën en deze ervaring laten jullie je nooit meer afpakken!!!
Heel veel plezier en avontuur gewenst. Dikke kus, Nicole, Marco en Nina.

Nou, het is inderdaad begonnen. Take care en geniet. Ik vond dat ik als sentimentele vader behoorlijk stoer afscheid nam, toch? Geen Traan Weggepinkt! (binnen jullie zichtveld). Wel fijn dat Floris naast me stond.
Veel plezier daar en doe Karlijn de groeten.

tineke foole

Hoi
Super dat jullie al zo snel wat laten horen.
Fijn dat het goed gaat.
Bevalt de nieuwe tent? Is ie makkelijk en snel op te zetten?
We hebben goed afscheid genomen al voel ik me nog wat onwennig. Tanja smste me gister: "Kinderen krijgen is loslaten" Ja, dat is het verschil tussen weten en voelen.
Nou schatten, maak er wat van, dit is jullie droom.
Een warme omhelzing
Tineke

Annemijn

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen!
Nu nog even het 'diploma sleutelen aan een Nissan Patrol' and off you go! :-)

Dikke kus

Rianne

Hai Floor, ik heb je afscheidsborrel van t werk gemist (ik zat op Lowlands..), maar wil jullie via deze weg heel veel plezier wensen!!

gr Rianne

Sabah

Hey lieve Floor,

Ik heb afgelopen dagen aan je gedacht en me afgevraagd hoe het met je zou gaan.

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen.
Zo'n reis gaat meestal niet probleemloos, maar jullie slaan jullie er vast wel doorheen.

Hopla, het grote avontuur is begonnen....!!

Liefs,

Sabah

Alex

Hallo Floor en Sebastiaan,

Van een goeie gemeenschappelijke vriendin kreeg ik de link doorgemaild van jullie weblog. Daar zal ik de komende maanden met plezier jullie wederwaardigheden volgen. Aan de start van jullie reis hebben jullie alvast een spannend moment meegemaakt. Zet jullie schrap, geniet ervan en hou ons op de hoogte. Heel veel succes gewenst.

Alex Voets

Annemieke van Tuijl-Foole

Fijn Floor dat je nog even belde voor jullie vertrokken.
Ik volg jullie. Heel spannend en super dat jullie deze reis kunnen maken. Ik ga op reis en neem mee: 70 kilo????? Gaan jullie daar een weeshuis beginnen?
't Ga jullie goed. Liefs voor jullie van Norbert en Annemieke

cacique

nissan patrol.....heb je er een foto-tje van? en hebben jullie ook een sleutelset mee genomen? geniet, dikke zoen

Marijke van Dijk

Hoi lieve familie,
Kei gaaf, ccol en geweldig dat jullie dit mag overkomen.
Geniet samen, en wij met jullie via de weblog.
Henri en Tineke zijn net weg, hebben bij ons gegeten en het was, al zeg ik het zelf, heerijk en heel gezellig.
Ik blijf jullie volgen. Lieve groetjes Marijke en Gerard

Jonathan

Broer hoop dat je het fijn hebt ik denk aan je kus.

Abigail

Hi, goed te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Ik blijf jullie volgen!
Liefs, Abi

Laurens

Hee leuk om de avonturen te volgen..veel plezier.
Lau

Koosje

Ha lieve allebei, wat fijn dat het goed met jullie gaat.
Ik kreeg een sms bericht van jullie verhuurders dat jullie huurders voorschotten wilden betalen dat leek me een goede zaak dus ga ik daar mee accoord.
Ik heb een kaart van Afrika opgehangen zodat ik Rofino kan laten zien (en Carl En Jonathan en Floris en geinteresseerden) waar jullie ongeveer zijn. Floris heb ik zondag met Marlea naar Amsterdam gebracht die heeft nu definitief het huis verlaten. Rofino moest er van huilen, ik ook een klein beetje gelukkig zijn de kleintjes een grote trekpleister hij mist ze ook. hoop gauw weer iets nieuws van jullie te zien of horen liefs koosje

sebas

We zijn weer terug in Nairobi om de laatste dingen te fixen rondom de auto, ja het wordt een Nissan Patrol, Foto's uploaden kost nogal wat tijd, dus die houden jullie te goed.
Zaterdag naar een festival van een NL jongerenwerksters Karijn.
Liefs Sebas en Floor

Henri

Hoi
Spannend met de auto. Upload toch maar gauw een foto.
Vanavond zijn we bij Freek en Sanne geweest, ze zijn weer terug van vakantie.
Wat voor een festival is het?
Kus Henri

tineke foole

Hallo lieverds,
Je smste dat internet zo ontzettend traag is.
Zit daarom Sebas' zijn stukje gewoon bij de reacties?
Was Mombasa speciaal?
Hoop dat de auto goed en veilig is.
Wordt Tanzania dan jullie reisdoel?
Nou genoeg gevraagd.
Hier is het eindelijk weekend en ik zie vandaag voor het eerst sinds dagen een zonnestraaltje.
Veel plezier,
kus
Tineke

Diny

Heey Sebastiaan en Floor

Super dat jullie goed zijn aangekomen. Ik hoop dat jullie een mooie tijd gaan beleven en zal zeker jullie avonturen blijven lezen.

groetjes Diny

marlea

Hoisebas enfloor Fijn dat jullie het zo goed hebben. Ik was te laat om een afscheidssmsje te sturen, maar bij deze: ik wens jullie een fantastische tijd toe. Hier gaat het voorspoedig, vandaag een zandbak en 250 kilo zand voor dekids gekocht en die hebben daarvan genoten. Je moeder is fantastisch en die lieve kinderen ook. Heel veel liefs, Marlea

Kim

Schatten! Op wereldreis met 70 kilo bagage? Dat zal een hele comfortabele reis worden, haha! Super dat jullie het gewoon doen. Jullie nieuwe nummer is opgeslagen in de mobiel. Ga lekker genieten van alles en ik hou jullie weblog in de gaten!
Dikke kus.
Kim

Debby

Hey lieve, reislustige Floor en sebas !!

Leuk om de eerste foto's te zien, ziet er erg relaxed uit allemaal. We zijn natuurlijk net zoals iedereen erg benieuwd naar jullie auto......
Heel veel (rij)plezier en geniet van dit grote avontuur!!

Hier begint de herfst alweer zijn intrede te doen, wij gaan zaterdag de Airborne maar weer eens lopen. Ja Mauri gaat ook mee (in de rugdrager:-)

XXX August en Debby

jonathan

Het gaat super dus! leuke foto's kus

carl.rohde

Hoi Sebas en Floor

Alles goed daar. Ik zend trouw (bijna) iedere dag een smsje naa de mobiel van Sebas maar heb geen idee of die doorkomen. De eerste dagen kwamen ze in ieder geval niet door.
Mooi dat jullie een goede tijd hebben en geniet ze!

Abraco

Carl

koosje

Gelukkig niets enstigs maar toch vervelend een kapotte auto succes we denken aan jullie hoed is alles goed dikke kus.

Marijke

Hoi, wat naar zo'n ongeluk.
Je bent op vakantie en je maakt mee.............van alles en nog wat dus, maar vooral leuke en spannende dingen zo te lezen. Veel plezier. Liefs Gerard Marijke